Për informacion të mëtejshëm ju lutem na kontaktoni në sales.dionplatform@gmail.com

Piaggio Porter

14 | 2 | 6 HQ JIB

Lartesia max e punes  14 mt

Hapje anesore e krahut 6 mt

Peshembajtja ne kosh 200 kg (2 persona)

Rrotullim i Krahut te vinçit 360 grade

Lartesia max e mjetit i mbyllur 2050 mm
Opsionet: Krahu i vincit artikolar me JIB
Koshi alumin, dimensionet 1400x600x1100 mm
Komandimi: Komplet hidraulik, i pajisur me pulsues ndezje/fikje te motorit, sinjalizues mbingarkese, sinjalizues alarmi dhe emergjence.

Ndezje/Fikje e motorit me komandim nga toka dhe nga koshi.
Prize elektrike 230V ne kosh.
I pajisur me motor elektrik shtese 220V, per mundesi punimi pa nevojen e motorit te mjetit, per pune ne ambiente te brendshme.
I certifikuar CE / Sincert ISO 9001:2008

Viti i prodhimit
2016
Km
0