Kamion me Vinç

Kamionët  me vinç janë  mjete që ju ndimojnë për  transportimin, lëvizjen,  ngritjen dhe uljen e ngarkesave te ndryshme.
Këto mjete ju mundësojnë të punoni shpejt,  kështu mund të kurseni më shumë kohë dhe para, eficena e shërbimit është e garantuar, duke i përdorur mjetet në përputhje me rregullat e sigurisë dhe nga  operatorë të kualifikuar.

Peshëmbajtja: 2 ton 22 ton