Platforma me Varje

Platformat ose vincat me varje përdoren për punime në lartësi të mëdha dhe hapësira të vështira për tu arritur. Ato zëvendësojnë skelat tradicionale duke e bërë punën më të lehtë si nga ana praktike edhe estetike. Janë të çertifikuara sipas standarteve Europiane.

Karakteristikat :
– Shumë të sigurta dhe praktike, montim i shpejtë, përdorim i thjeshtë dhe efikasitet i lartë në punë.
– Multiple safety devices: Pajisjet e shumta të sigurisë mundësojnë kryerjen e punës me korrektësi dhe pa rrezik si për punonjësin ashtu edhe për objektin ku punohet.

Janë të pajisura me:
Pajisje kundër rrëshqitjes, Pajisje për ndalim emergjent, limitues shpejtësie, limitues levizjeje, pajisje për bllokim automatik të kavos në rast emergjence, zbritje manuale etj.

Ofrohen me qera dhe për shitje.

Lartësia: deri 100 mt
Peshëmbajtja: sipas modelit nga 150 -800 kg